Persbureau Ameland

zondag 1 mei 2016

Betalen voor online Ameland nieuws

AMELAND - Op de website van Persbureau Ameland staat een column over nieuws en over het begrip 'gratis' in verband met dat nieuws. Het onderhouden van een online medium kost geld en het verzorgen van eiland nieuws kost investering in tijd en geld. Voor een deel komen adverteerders tegemoet in de kosten maar om een belegde boterham te verdienen is er meer nodig. Een betaalmuur bijvoorbeeld, zodat er van consumenten een vergoeding kan worden gevraagd voor de diensten die geleverd worden.
Voor het politieke nieuws, het sportieve nieuws, het gewone nieuws en het onalledaagse, de raadsvergaderingen en de gemeenteraadsverkiezingen, de zorg en het onderwijs. De onderwerpen waar Persbureau Ameland bovenop zit.

Stem hiernaast als u 12 euro per jaar, een euro per maand, over hebt voor het lezen van nieuws over het eiland in de Online Krant van Ameland op de website van Persbureau Ameland. (Adverteerders betalen natuurlijk niets voor het kunnen lezen van het nieuws waar zij bij adverteren.)
De website en de column vindt u hier.

De uitslag van de poll: 40 mensen hebben gestemd, 13 willen wel 12 euro betalen (32 %), 25 willen niets betalen (62%), 2 willen wel, maar dan wat minder dan 12 euro (5%) en niemand wil meer betalen.

Geen opmerkingen: